De leukste wijnaccessoires

om te krijgen en te geven!

Met de feestdagen om de hoek wil je natuurlijk  cadeau ideeën presenteren in je winkel, slijterij of webshop! Ontdek de Vacu Vin Gift Collectie met leuke producten om te krijgen én cadeau te geven. Hieronder lees je meer informatie over de innovatieve wijnaccessoires van Vacu Vin. Weet jij al helemaal wat je wil aanbieden aan jouw klanten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice om jouw bestelling voor de kerstdrukte te ontvangen! 

Direct contact

 

Surprise your senses

Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven!

”Wat geef je iemand die alles al heeft?” of ”Hoe maak je een kerstcadeau speciaal?” Dit zijn vragen waarmee jouw klanten of webshopbezoekers rondlopen als ze op zoek zijn naar een cadeau voor de feestdagen.

Met Vacu Vin wijnaccessoires bied jij precies aan wat jouw klanten zoeken. Er is voor elke portemonnee wat wils! Een mooie fles wijn verdient een stijlvol product, zo geef je een bijzonder cadeau.

Ontdek alle Vacu Vin cadeau ideeën voor de feestdagen!

Bewust én duurzaam genieten van wijn

Consumenten shoppen steeds bewuster en zoeken naar een bijzonder cadeau met een mooi verhaal. Als winkeleigenaar wil je graag tegemoetkomen aan deze bewuste, duurzame kopers.

Vacu Vin producten zien er niet alleen stijlvol uit, ze worden gemaakt in onze sociale werkplaats. Onze collega’s verpakken alle producten met liefde en uiterste precisie in speciale geschenkverpakkingen.

Met een Vacu Vin product in handen, heb je dus niet alleen een kwalitatief product dat lang meegaat, je geeft een cadeau dat met zorg en aandacht is omgeven. Ontdek hoe je nóg bewuster kunt genieten van een lekkere wijn.

Dit is precies wat jouw klanten zoeken!
Een bijzonder cadeau met een verhaal.

Persoonlijk contact en snelle levertijden

Heb je de Vacu Vin bestelling al klaar voor de feestdagen? Of wil je liever persoonlijk advies over een geschikt productaanbod? Onze ervaren klantenservice helpt jou graag!

Op naar een mooie etalage in jouw fysieke winkel of webshop. Wij regelen snelle support en levering.

Je kunt op verschillende manieren bij ons een bestelling plaatsen:

Contactformulier: Contact

Direct E-mail: sales@vacuvin.com

Telefonisch: +31(0)15 26 26 926

Zakelijke webshop: www.vacuvin.shop

Swirling
Carafe

Met deze prachtige wijnkaraf heb je direct een origineel en onvergetelijk cadeau in handen!

De Swirling Carafe is een bijzondere decanteerkaraf, want de kurken voet draait waardoor de wijn na het decanteren nog extra kan beluchten. Het walsen maakt dat de aroma’s beter vrij komen voor een ultieme smaakbeleving!

Ontdek meer

Flexible Wine Cooler Artico

Witte wijn of champagne drink je het liefst koud. Deze flexibele wijnkoeler is geschikt voor zowel smalle als brede flessen.

De wijnkoeler Artico bewaar je in de vriezer zodat de koelelementen binnenin ijskoud worden. Hierdoor koel je de fles wijn of bubbels super snel en blijft de fles koud tot de laatste druppel!

Ontdek meer

Wine Set Premium

Een complete set met handige wijnaccessoires voor het openen, koelen, schenken en bewaren van wijn.

De hoogwaardige kurkentrekker heeft een bijzonder mechanisme waardoor je wijnflessen gemakkelijk ontkurkt. Met de actieve wijnkoeler geniet je altijd van een gekoelde wijn. Dankzij de 2-in-1 Wine Saver & Server schenk je druppelvrij in en bewaar je de overgebleven wijn onder vacuüm.

Ontdek meer

Wine Saver
Gift Box

Bewust en duurzaam genieten van wijn. Een fles wijn hoeft niet in één keer op om er nogmaals van te genieten.

Met de Wine Saver bewaar je de wijn onder vacuüm zodat de smaken en aroma’s uitstekend blijven. Door het ”klik” geluid weet je dat de fles goed is afgesloten. Elke wijnliefhebber gun je deze premium editie in een Gift Box.

Ontdek meer

Laat de feestdagen maar komen!

Ben jij helemaal weg van onze mooie wijnaccessoires? En wil je vóór de feestdagen ook Vacu Vin in je winkel of webshop aanbieden?

Neem dan snel contact op met onze klantenservice en krijg persoonlijke hulp. Zo zorgen we er samen voor dat er dit jaar weer een hoop mensen verrast worden met een mooi en bijzonder cadeau!

Direct contact

of bestel online via onze Zakelijke Webshop